Garantie

Mobile Chiptuning werkt uitsluitend met de beste kwaliteit software en materialen. Deze software wordt in samenwerking met Duitse specialisten (ingenieurs, monteurs en programmeurs) ontwikkeld voor uw merk auto, motoruitvoering en specifieke computer type. Voor elke auto wordt een nieuwe, unieke software set geschreven. Dit is nodig vanwege het feit dat de software van uw auto niet alleen gegevens omtrent het motormanagement bevat, maar bijvoorbeeld ook de unieke code van de auto (het chassisnummer/ VIN nummer) of de door u gekozen af-fabriek opties (denk aan een automatische versnellingsbak). Deze unieke gegevens blijven ook na tuning behouden. De software voldoet aan alle TUV-eisen en wordt vanzelfsprekend zorgvuldig getest. Dit testen vindt plaats op een speciale vermogensbank in combinatie met zeer precieze meetapparatuur. Dit om er voor zorg te dragen dat de motor de mechanische belasting niet kan overschrijden.

Wij zijn overtuigd van de kwaliteit van onze producten. Daarom geven wij u een garantie van maar liefst 5 Jaar op de soft- en hardware die door ons is ingebouwd.

Niet tevreden, Geld terug

Nadat wij de tuning hebben uitgevoerd, maken wij indien mogelijk samen (indien mogelijk) met u een proefrit. Desgewenst kunnen wij de afstelling nog naar wens veranderen. Als de tuning resultaten niet aan uw verwachtingen voldoen, dan brengen wij kostenloos uw auto terug in de originele (fabrieks) staat. Deze tevredenheidsgarantie geldt tot 2 maanden na de tuning.

Motorgarantie

Optioneel bieden wij een motorgarantie vanaf 149,- euro per jaar. De auto mag dan niet ouder zijn dan 2 jaar oud en maximaal 60.000 km gereden hebben. De motorgarantie is door ons uitbesteed aan een onafhankelijke, erkende verzekeringsmaatschappij. De garantie omvat de complete aandrijflijn (motor, versnellingsbak, aandrijfassen, de wielophanging en eventueel het differentieel) en de elektrische installatie. Voor meer informatie en/of de voorwaarden kunt u met ons contact opnemen.

Service op locatie

Als extra service bieden wij de mogelijkheid uw auto op locatie te tunen. Ideaal voor autobedrijven , drukke ondernemers of klanten die lastig een dag vrij kunnen nemen. Mobile Chiptuning serviceauto’s zijn uitgerust met alle benodigdheden als gereedschap, diagnose apparatuur en tuning apparatuur.

 

Lees meer

Dealer worden ?

Mobile Chiptuning Nederland heeft een groot netwerk van garage bedrijven (automotive/agri) door de Benelux. Al meer dan 80 garages hebben de mogelijkheid zelf onze software te programmeren. Heeft u ook interesse om  Mobile Chiptuning dealer te worden ? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Tel. 0548-626011

Lees meer