Opel – Vectra 1.9 CDTI

Door Dhr. L. Bolscher op 29 november 2016

REF. CHIPTUNING OPEL VECTRA 1.9 CDI

Geachte heren,

Om eerlijk te zijn ben ik niet meer zo’n hardrijder. Het gaat er mij om, dat ik veilig van A naar B kom. Mijn zoon is afgestudeerd en heeft een baantje, zijn werk is lastig te bereiken met het openbaar vervoer. Dus je raad het al, pa moet zijn auto inleveren. Natuurlijk was de auto niet pittig genoeg en leek het hem wel wat om wat extra power toe te voegen. De dealer gebeld en mocht de auto een week later komen brengen. Mijn idee was dat de monteurs en hoop moesten sleutelen. Integendeel… de verkoper vertelde dat jullie daar al jaren de tuning doen en dat het nog geen 20 minuten tijd in beslag zou nemen. Erg prettig vond ik dat ik mee mocht kijken hoe jullie de aanpassing deden met jullie laptop.
Mijn zoon is vol lof en ik moet stiekum bekennen dat ik er ook wel erg geniet van de tuning. Het lijkt wel of er een andere motor in zit. Het verbruik is zelfs nog iets minder (als ik er mee rijdt). Als er ooit nog een volgende komt dan wordt hij zeker weer (door jullie) getuned.

Met vriendelijk groet,

Leo

Service op locatie

Als extra service bieden wij de mogelijkheid uw auto op locatie te tunen. Ideaal voor autobedrijven , drukke ondernemers of klanten die lastig een dag vrij kunnen nemen. Mobile Chiptuning serviceauto’s zijn uitgerust met alle benodigdheden als gereedschap, diagnose apparatuur en tuning apparatuur.

 

Lees meer

Dealer worden ?

Mobile Chiptuning Nederland heeft een groot netwerk van garage bedrijven (automotive/agri) door de Benelux. Meer dan 30 dealers hebben de mogelijkheid zelf de software te programmeren. Heeft u ook interesse om  Mobile Chiptuning dealer te worden ? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Tel. 0548-626011

Lees meer