Volvo – C70 D5 185 pk

Door Dhr. B. Munsterhuis op 29 november 2016

REF. CHIPTUNING VOLVO C70 D5

Beste heren tuners,

Op zich was ik al wel tevreden over de D5 motor met 185 pk. Hij komt qua trekkracht wat mij betreft weinig tekort. Alleen, van onderuit mag hij wel wat meer hebben. Nadat jullie bij mij op de zaak zijn geweest heb ik hem de hele avond flink getest. Nu ben ik niet echt een coureur, maar ik heb sinds jaren weer eens iemand uitgedaagd bij het stoplicht, fantastisch. Uiteraard ben ik daarna maar gewoon weer mijn oude rijstijl gaan oppakken en merk ik dat het verbruik ook best een stuk lager is. Kortom, weer leuk om auto te rijden en brandstof te besparen.

Ga zo door, tot de volgende.

Groeten,

Bart

Service op locatie

Als extra service bieden wij de mogelijkheid uw auto op locatie te tunen. Ideaal voor autobedrijven , drukke ondernemers of klanten die lastig een dag vrij kunnen nemen. Mobile Chiptuning serviceauto’s zijn uitgerust met alle benodigdheden als gereedschap, diagnose apparatuur en tuning apparatuur.

 

Lees meer

Dealer worden ?

Mobile Chiptuning Nederland heeft een groot netwerk van garage bedrijven (automotive/agri) door de Benelux. Meer dan 30 dealers hebben de mogelijkheid zelf de software te programmeren. Heeft u ook interesse om  Mobile Chiptuning dealer te worden ? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Tel. 0548-626011

Lees meer