Is er sprake van extra slijtage aan de motor?

Bij Mobile Chiptuning wordt de software zodanig afgestemd op de motor en de rest van de aandrijflijn, dat deze niet kunnen worden overbelast. Bij een normale rijstijl hoeft u dan ook geen rekening te houden met een meer dan gebruikelijke slijtage van de motor.

Moet de automatische transmissie software ook worden aangepast?

De automatische transmissie software wordt in de gevallen waarbij nodig ook softwarematig aangepast, denk aan DSG, Multitronic en 7G-Tronic. In de meeste gevallen synchroniseert de automatische transmissie software zich automatisch met de geoptimaliseerde software van de verbrandingsmotor.

Service op locatie

Als extra service bieden wij de mogelijkheid uw auto op locatie te tunen. Ideaal voor autobedrijven , drukke ondernemers of klanten die lastig een dag vrij kunnen nemen. Mobile Chiptuning serviceauto’s zijn uitgerust met alle benodigdheden als gereedschap, diagnose apparatuur en tuning apparatuur.

 

Lees meer

Dealer worden ?

Mobile Chiptuning Nederland heeft een groot netwerk van garage bedrijven (automotive/agri) door de Benelux. Al meer dan 80 garages hebben de mogelijkheid zelf onze software te programmeren. Heeft u ook interesse om  Mobile Chiptuning dealer te worden ? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Tel. 0548-626011

Lees meer
Whatsapp