Over ons

Mobile Chiptuning Nederland sinds 1999

Al sinds 1999 zijn de broers Jerry en Dennis Bodamèr actief met het aanpassen en installeren van aangepaste motorsoftware. De eerste jaren meer als hobby voor vrienden en kennissen. Al snel bleek echter dat deze hobby meer en meer uit zijn jasje begon te groeien. Inmiddels is Mobile Chiptuning uitgegroeid tot een van de meest vooraanstaande chiptuners van Nederland met vestigingen in Belgie en Brazilië.

Extra service

Als extra service naar onze klanten beschikken wij over drie compleet ingerichte servicewagens, waarmee wij uw auto aan huis (of op elke andere gewenste locatie) kunnen voorzien van de software aanpassing. Die modificatie duurt meestal niet langer dan een anderhalf uur. De motorkap van uw auto zal overigens hooguit 10 minuten open moeten staan, dus er zal geen sprake zijn van storend gesleutel voor uw deur. Het echte werk wordt namelijk door ons verricht vanuit de servicewagen!

Chiptuning sinds

Al sinds 1999 zijn Jerry en Dennis actief met het aanpassen en installeren van motorsoftware. De eerste jaren meer als hobby voor vrienden en kennissen. Al snel bleek echter dat deze hobby meer en meer uit zijn jasje begon te groeien. Inmiddels is Mobile Chiptuning uitgegroeid tot de meest vooraanstaande chiptuner van Nederland met vestigingen in het buitenland. Met onze volledig ingerichte servicewagens beschikken wij over een fantastisch wagenpark om onze 150 dealers zo goed mogelijk te bedienen.

Service op locatie

Als extra service bieden wij de mogelijkheid uw auto op locatie te tunen. Ideaal voor autobedrijven , drukke ondernemers of klanten die lastig een dag vrij kunnen nemen. Mobile Chiptuning serviceauto’s zijn uitgerust met alle benodigdheden als gereedschap, diagnose apparatuur en tuning apparatuur.

 

Lees meer

Dealer worden ?

Mobile Chiptuning Nederland heeft een groot netwerk van garage bedrijven (automotive/agri) door de Benelux. Al meer dan 80 garages hebben de mogelijkheid zelf onze software te programmeren. Heeft u ook interesse om  Mobile Chiptuning dealer te worden ? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Tel. 0548-626011

Lees meer