Mobile chiptuning servicewagens

Al meer dan 14 jaar verzorgt Mobile Chiptuning voor een groot aantal merkdealers, universele garages en occasion handelaren de chiptuning op locatie. Door onze constante kwaliteit is ons bedrijf uitgegroeid tot de meest vooraanstaande chiptuner van Nederland. Om onze klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn, zijn onze servicewagens volledig ingericht met alle benodigde gereedschappen en apparatuur, waaronder diagnose apparatuur om auto’s vooraf uit te kunnen lezen op eventuele storingen. Op dit moment rijden wij alweer met de derde generatie bussen.

De service wagen history

Inmiddels rijden wij alweer met de 11e servicewagen.  Wij zijn in 1999 begonnen met het T4 model van VW.  uitgebreide technische voorzieningen aan boord van de servicewagens, zijn onze monteurs op iedere locatie “selfsupporting”. De rijdende werkplaatsen beschikken ook over eigen stroomvoorziening. Hierdoor kunnen we alle mogelijke chiptuning en diagnose werkzaamheden bij u op locatie uitvoeren.

Interieur servicewagens

Door uitgebreide technische voorzieningen aan boord van de servicewagens, zijn onze monteurs op iedere locatie “selfsupporting”. De rijdende werkplaatsen beschikken ook over eigen stroomvoorziening. Hierdoor kunnen we alle mogelijke chiptuning en diagnose werkzaamheden bij u op locatie uitvoeren.

Service op locatie

Als extra service bieden wij de mogelijkheid uw auto op locatie te tunen. Ideaal voor autobedrijven , drukke ondernemers of klanten die lastig een dag vrij kunnen nemen. Mobile Chiptuning serviceauto’s zijn uitgerust met alle benodigdheden als gereedschap, diagnose apparatuur en tuning apparatuur.

 

Lees meer

Dealer worden ?

Mobile Chiptuning Nederland heeft een groot netwerk van garage bedrijven (automotive/agri) door de Benelux. Meer dan 30 dealers hebben de mogelijkheid zelf de software te programmeren. Heeft u ook interesse om  Mobile Chiptuning dealer te worden ? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Tel. 0548-626011

Lees meer