Audi – A2 1.4 TDI

Door Dhr. P. Bouma op 29 november 2016

Beste Jerry en Dennis,

Na mijn terugreis vanuit Overijssel naar Zeeland ben ik al helemaal overtuigd van de Chiptuning die jullie hebben uitgevoerd op de Audi A2. Zoals je al zei Dennis, je gaat met een smile terugrijden, en dat is uitgekomen!

Ervaringen tot nu toe, de motor loopt smeuiger , soepeler. Ik heb niet meer het idee in een 3 cilinder te rijden met toch wat zware brom als je het gas er wat opzette. Nu is het lekkere soepele roffel geworden wanneer je gas geeft, zonder nerveus op het gaspedaal te reageren overigens. De trekkracht blijft komen over een breed toerengebied, een torque van ruim 250 Nm op een gewicht van 900 kilo, een klein bommetje is het nu!

Nog bedankt voor de gastvrije ontvangst Dennis, en Jerry voor de deskundigheid waarmee je de Chiptuning hebt uitgevoerd.

Groeten en veel succes voor de toekomst .

Patrick

Service op locatie

Als extra service bieden wij de mogelijkheid uw auto op locatie te tunen. Ideaal voor autobedrijven , drukke ondernemers of klanten die lastig een dag vrij kunnen nemen. Mobile Chiptuning serviceauto’s zijn uitgerust met alle benodigdheden als gereedschap, diagnose apparatuur en tuning apparatuur.

 

Lees meer

Dealer worden ?

Mobile Chiptuning Nederland heeft een groot netwerk van garage bedrijven (automotive/agri) door de Benelux. Al meer dan 80 garages hebben de mogelijkheid zelf onze software te programmeren. Heeft u ook interesse om  Mobile Chiptuning dealer te worden ? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Tel. 0548-626011

Lees meer