Audi – A4 1.8 TFSI 120 pk

Door Julien Saheritan op 29 november 2016

REF. CHIPTUNING AUDI A4 1.8 TFSI

Beste Chippers,

Vorige week werd ik verrast met de boodschap dat mijn Audi A4 1.8 TFSI klaar stond om te worden opgehaald bij mijn Audi dealer.
Zo gezegd zo gedaan op naar de vestiging om hem op te halen. Daar stond hij dan te wachten. Vol enthausistme draaide ik de sleutel om en reed het erf af. Uiteraard even warm rijden en dan eens vol op het gas……
Alleen toen gebeurde er weinig, moeizaam trok hij naar de 100 km/per uur. Na een uur te hebben gereden ben ik terug gereden naar de vestiging om te vragen of er iets mis was met de auto. Samen met de verkoper gereden en die vertelde mij dat er niets mis was met de auto. Hij attendeerde mij er op dat er binnen enkele maanden een mogelijkheid beschikbaar zou komen hem te tunen. Alleen met een prijskaartje van ongeveer 1200,- . Aangezien ik er 4 jaar mee moet rijden en ik 1200,- euro erg veel geld vind, ben ik zelf maar eens gaan zoeken naar een tuner. Bij de garage waar mijn vrouw de auto in onderhoud heeft, werd ik op jullie gewezen. Hij heeft jullie gebeld en een afspraak gemaakt. S’avonds heb ik de auto weer opgehaald. Ik woon 5 minuten van de gargage af. Ik vertrok om 18.00 en was pas om 20.00 thuis. 2 uur genoten! Voor iedere 1.8 TFSI rijder een must. Super bedankt en uiteraard tot de volgende.

Gr,

Julien Saheritan

Service op locatie

Als extra service bieden wij de mogelijkheid uw auto op locatie te tunen. Ideaal voor autobedrijven , drukke ondernemers of klanten die lastig een dag vrij kunnen nemen. Mobile Chiptuning serviceauto’s zijn uitgerust met alle benodigdheden als gereedschap, diagnose apparatuur en tuning apparatuur.

 

Lees meer

Dealer worden ?

Mobile Chiptuning Nederland heeft een groot netwerk van garage bedrijven (automotive/agri) door de Benelux. Al meer dan 80 garages hebben de mogelijkheid zelf onze software te programmeren. Heeft u ook interesse om  Mobile Chiptuning dealer te worden ? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Tel. 0548-626011

Lees meer