Audi – A4 DTM 2.0 TFSI

Door Hung van Pham op 29 november 2016

REF. CHIPTUNING AUDI A4 DTM 2.0

Dennis,

Een maandje geleden zijn jullie bij mij in Rotterdam geweest om mijn A4 DTM te tunen.
Ik heb hem al eerder laten tunen bij een collega van jullie. Ik dacht goedkoop uit te zijn voor 399,- euro. Het tegendeel was echter waar. Na 2 keer bijstellen was de auto nog niet naar tevredenheid en mijn ECU was kapot. Alhoewel ik huiverig was heb ik toch besloten de auto nogmaals te laten tunen. Maar nu bij jullie. De auto loopt nu echt perfect. Absoluut geen spijt. Tot de volgende.

Met vriendelijke groet,

Hung

Service op locatie

Als extra service bieden wij de mogelijkheid uw auto op locatie te tunen. Ideaal voor autobedrijven , drukke ondernemers of klanten die lastig een dag vrij kunnen nemen. Mobile Chiptuning serviceauto’s zijn uitgerust met alle benodigdheden als gereedschap, diagnose apparatuur en tuning apparatuur.

 

Lees meer

Dealer worden ?

Mobile Chiptuning Nederland heeft een groot netwerk van garage bedrijven (automotive/agri) door de Benelux. Al meer dan 80 garages hebben de mogelijkheid zelf onze software te programmeren. Heeft u ook interesse om  Mobile Chiptuning dealer te worden ? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Tel. 0548-626011

Lees meer