Audi – A6 3.0 TDI 2010

Door Dhr. Davidsen op 29 november 2016

REF. CHIPTUNING AUDI A6 3.0 TDI 2010

Beste Heren,

Alweer een aantal maanden geleden hebben jullie mijn A6 gechipped. Om eerlijk te zijn dacht ik dat het jullie niet zou lukken aangezien mijn “vaste tuner” hem nog niet kon. Het is gelukt en hoe! Wat meteen opvalt is de de gaspedaal reactie. Als ik het pedaal naar beneden duw gebeurd er daadwerkelijk iets. Voorheen duurde dat even met daarbij ook nog de traag reagerende bak. Ook de harmonie van de bak en het extra koppel is fenomenaal. Het schakelen gaat geleidelijker en de trappen better worden gekozen. Om eerlijk te zijn is deze tuning beter dan die van mijn vorige A6 die ik bij een collega van jullie heb laten tunen. (ik zal geen namen noemen). Jongens bedankt en tot de volgende (misschien wel weer een A6)

Service op locatie

Als extra service bieden wij de mogelijkheid uw auto op locatie te tunen. Ideaal voor autobedrijven , drukke ondernemers of klanten die lastig een dag vrij kunnen nemen. Mobile Chiptuning serviceauto’s zijn uitgerust met alle benodigdheden als gereedschap, diagnose apparatuur en tuning apparatuur.

 

Lees meer

Dealer worden ?

Mobile Chiptuning Nederland heeft een groot netwerk van garage bedrijven (automotive/agri) door de Benelux. Al meer dan 80 garages hebben de mogelijkheid zelf onze software te programmeren. Heeft u ook interesse om  Mobile Chiptuning dealer te worden ? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Tel. 0548-626011

Lees meer