Audi – A6 3.0 TDI

Door Bas Kok op 29 november 2016

REF. CHIPTUNING AUDI A6 3.0 TDI 218 PK

Mijn Audi A6 3.0 TDI was voorheen getuned door/via de AUDI dealer. De auto schakelde niet mooi en er was maar weinig te merken van de vermogenstoename. Vanwege de teleurstelling heb ik de tuning ongedaan laten maken en opnieuw laten tunen door jullie. Nu schakelt hij perfect, rijdt hij soepel en is echt een stuk sneller. Het verbruik is ook nog eens een stuk omlaag. Ik kan nu bijna 200 km meer rijden op een volle tank.

Bas Kok

  • Audi A6 3.0 TDI 218 pk

Service op locatie

Als extra service bieden wij de mogelijkheid uw auto op locatie te tunen. Ideaal voor autobedrijven , drukke ondernemers of klanten die lastig een dag vrij kunnen nemen. Mobile Chiptuning serviceauto’s zijn uitgerust met alle benodigdheden als gereedschap, diagnose apparatuur en tuning apparatuur.

 

Lees meer

Dealer worden ?

Mobile Chiptuning Nederland heeft een groot netwerk van garage bedrijven (automotive/agri) door de Benelux. Al meer dan 80 garages hebben de mogelijkheid zelf onze software te programmeren. Heeft u ook interesse om  Mobile Chiptuning dealer te worden ? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Tel. 0548-626011

Lees meer