Audi A6 (C7) 2.0 TFSI 180 pk

Door op 9 maart 2017

Hallo D en J ,

Jongens, wat een verschil zeg! Ik had niet gedacht dat dit nog uit die motor te halen was met chiptuning. De Audi is soepeler, schakelt mooier, directer op het gaspedaal en het inhalen gaat een stuk makkelijker. Bij rustig rijgedrag is zelfs nog wat zuiniger geworden. Ik kan me nu al verheugen om met hem op vakantie te gaan en een flinke afstand af te leggen. Succes met jullie leuke business!

Groetjes, Nico Eigenaar van de Audi A6 (C7) 2.0 TFSI 180 pk

  • Chiptuning Audi A6 2000 TFSI
  • A6 2000 TFSI 180 pk multtronic
  • Chiptuning Audi A6 2000 TFSI 180 pk

Service op locatie

Als extra service bieden wij de mogelijkheid uw auto op locatie te tunen. Ideaal voor autobedrijven , drukke ondernemers of klanten die lastig een dag vrij kunnen nemen. Mobile Chiptuning serviceauto’s zijn uitgerust met alle benodigdheden als gereedschap, diagnose apparatuur en tuning apparatuur.

 

Lees meer

Dealer worden ?

Mobile Chiptuning Nederland heeft een groot netwerk van garage bedrijven (automotive/agri) door de Benelux. Al meer dan 80 garages hebben de mogelijkheid zelf onze software te programmeren. Heeft u ook interesse om  Mobile Chiptuning dealer te worden ? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Tel. 0548-626011

Lees meer
Whatsapp