Audi A6 (C7) 3.0 BiTDI 340 pk

Door Arjan Bouwmeester op 16 februari 2017

Dennis en Jerry,

Het is een raket geworden! Met het grootste gemak en souplesse trekt hij op.  Als ik rustig rijd , dan is hij een heel stuk zuiniger. Het klinkt misschien gek maar de chiptuning ging mij het meest om het verbruik. Als ik goed mijn best doe haal ik 200 km meer op een tank en daar ben ik erg blij mee. Tel maar uit je winst over 4 jaar. Uiteraard geef ik wel af en toe gas anders had ik wel een 2.0 TDI genomen 🙂 Als het moet gebeuren dan gaat hij echt als een speer. JOngens bedanktmaar weer en tot over 4 jaar.

Groeten,

Arjan Bouwmeester

Eigenaar van de Audi A6 (C7) 3.0 BiTDI 340 pk

  • chiptuning audi a6 tdi (c7)

Service op locatie

Als extra service bieden wij de mogelijkheid uw auto op locatie te tunen. Ideaal voor autobedrijven , drukke ondernemers of klanten die lastig een dag vrij kunnen nemen. Mobile Chiptuning serviceauto’s zijn uitgerust met alle benodigdheden als gereedschap, diagnose apparatuur en tuning apparatuur.

 

Lees meer

Dealer worden ?

Mobile Chiptuning Nederland heeft een groot netwerk van garage bedrijven (automotive/agri) door de Benelux. Meer dan 30 dealers hebben de mogelijkheid zelf de software te programmeren. Heeft u ook interesse om  Mobile Chiptuning dealer te worden ? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Tel. 0548-626011

Lees meer
Whatsapp