Audi – Q7 3.0 TDI

Door Marco Eikelkamp op 29 november 2016

REF. CHIPTUNING AUDI Q7 3.0 TDI

Beste jongens van Mobile-Chiptuning,
Eind vorig jaar hebben jullie mijn Q7 onder handen genomen.Ik heb de auto toen laten chippen omdat hij in de bergen met de caravan erachter een beetje teleurstelde.
Ik ben net terug van vakantie en de reis was net zo leuk als de vakantie. Ook loopt hij veel fijner bij dagelijks gebruik.
Hartelijk bedankt Ik wens jullie veel succes met jullie mooie product en kan dit aan iedereen aanbevelen Marco Eikelkamp

Service op locatie

Als extra service bieden wij de mogelijkheid uw auto op locatie te tunen. Ideaal voor autobedrijven , drukke ondernemers of klanten die lastig een dag vrij kunnen nemen. Mobile Chiptuning serviceauto’s zijn uitgerust met alle benodigdheden als gereedschap, diagnose apparatuur en tuning apparatuur.

 

Lees meer

Dealer worden ?

Mobile Chiptuning Nederland heeft een groot netwerk van garage bedrijven (automotive/agri) door de Benelux. Al meer dan 80 garages hebben de mogelijkheid zelf onze software te programmeren. Heeft u ook interesse om  Mobile Chiptuning dealer te worden ? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Tel. 0548-626011

Lees meer