Audi – RS4 Cabrio

Door Hans Roder op 29 november 2016

Hallo mannen,
Kort geleden ben ik bij jullie in Almelo geweest en  hebben jullie mijn Audi RS4 getuned. Hij was natuurlijk al niet langzaam,maar dit is echt een verschil zeg. Ik ben zeer tevreden over de resultaten. Hij is nu nog directer op het gas. hij bouwt zijn kracht veel mooier op en hij houdt het ook langer vast. Ik heb in Duitsland al een keer 290 gereden en had nog ruim over. zo hoort een RS4 echt te rijden!!!! Groeten, Hans R.

  • Chiptuning Audi RS4 cabrio

Service op locatie

Als extra service bieden wij de mogelijkheid uw auto op locatie te tunen. Ideaal voor autobedrijven , drukke ondernemers of klanten die lastig een dag vrij kunnen nemen. Mobile Chiptuning serviceauto’s zijn uitgerust met alle benodigdheden als gereedschap, diagnose apparatuur en tuning apparatuur.

 

Lees meer

Dealer worden ?

Mobile Chiptuning Nederland heeft een groot netwerk van garage bedrijven (automotive/agri) door de Benelux. Al meer dan 80 garages hebben de mogelijkheid zelf onze software te programmeren. Heeft u ook interesse om  Mobile Chiptuning dealer te worden ? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Tel. 0548-626011

Lees meer