Audi TT 1.8T 180 pk

Door R. van Reeve op 29 november 2016

REF. CHIPTUNING AUDI TT 1.8T 180 pk

Goedemiddag Dennis en de rest van het team.

Bij deze reageer ik nog even, naar aanleiding van de tuning, van mijn audi TT 1.8 turbo.
Ik heb nog niet veel kunnen rijden, komt een beetje door het slechte weer,roadster he!.
Ben wel zeer tevreden, met wat de auto nu presteert. Is een heel verschil bij de oude afstelling. Het grote verschil merk ik, in alle versnellingen,boven de drieduizend toeren. Dit is ook fijn bij het inhalen.
Ik hoop dat als de TT vaker word gebruikt,hij nog wat soepeler wordt , zoals jij aangaf bij de aanpassing.
Met ervaring die ik nu al heb,kan ik dan ook alle mede audi TT 1.8t bezitters aanraden dit te doen. Het geld is het dubbel en dwars waard. Groeten en bij een volgende auto zeker weer chiptuning. R van het Reve.

Service op locatie

Als extra service bieden wij de mogelijkheid uw auto op locatie te tunen. Ideaal voor autobedrijven , drukke ondernemers of klanten die lastig een dag vrij kunnen nemen. Mobile Chiptuning serviceauto’s zijn uitgerust met alle benodigdheden als gereedschap, diagnose apparatuur en tuning apparatuur.

 

Lees meer

Dealer worden ?

Mobile Chiptuning Nederland heeft een groot netwerk van garage bedrijven (automotive/agri) door de Benelux. Al meer dan 80 garages hebben de mogelijkheid zelf onze software te programmeren. Heeft u ook interesse om  Mobile Chiptuning dealer te worden ? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Tel. 0548-626011

Lees meer