BMW – 335i

Door A. Wererings op 29 november 2016

REF. CHIPTUNING BMW 335i

Heren,

Leuk jullie ontmoet te hebben afgelopen woensdag. Echt twee petrolheads die mijn BMW 335i cabrio kwamen tunen. De auto rijdt eindelijk zoals het hoort, stuk feller en de respons is vele malen beter. Van te voren had ik alvast wat acceleratietijden geklokt om het voor/na effect ook zelf te kunnen meten. Mijn gevoel zei me al dat de auto een stuk rapper was, de stopwatch bevestigde dat! Voorheen was 0-140 in 10.9 seconden gemiddeld, nu gaan daar een volle twee seconden vanaf! Ook de acceleratie van 80-140 is van 6,5 naar 5,5 een merbaar verschil! Prestaties op M3 niveau!

Met vriendelijke groet,

Albert Weterings
WWW.VROUWENHOF21.NL

Service op locatie

Als extra service bieden wij de mogelijkheid uw auto op locatie te tunen. Ideaal voor autobedrijven , drukke ondernemers of klanten die lastig een dag vrij kunnen nemen. Mobile Chiptuning serviceauto’s zijn uitgerust met alle benodigdheden als gereedschap, diagnose apparatuur en tuning apparatuur.

 

Lees meer

Dealer worden ?

Mobile Chiptuning Nederland heeft een groot netwerk van garage bedrijven (automotive/agri) door de Benelux. Al meer dan 80 garages hebben de mogelijkheid zelf onze software te programmeren. Heeft u ook interesse om  Mobile Chiptuning dealer te worden ? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Tel. 0548-626011

Lees meer
Whatsapp