BMW – X3 3.0d

Door Dhr. J. Halsema op 29 november 2016

REF. CHIPTUNING BMW X3 3.0d

Hallo Dennis en Jerry,

Als beloofd mijn rijdersersvaring voor op de site. Mijn X3tje rijdt fantastisch. Het verschil in Pk’s en Nm’s is echt zeer goed te merken. hij reageert veel sneller op het gaspedaal en de versnellingen zijn een stuk langer. i.p.v 3200 T, trekt hij nu door naar 4000 T. Het verbruik is bij normaal gebruik echt een slok op borrel verbeterd. Om eerlijk te zijn rijdt ik altijd vol gas en bespaar ik niet zo veel!

In een woord TOP!

Johan Halsema

Service op locatie

Als extra service bieden wij de mogelijkheid uw auto op locatie te tunen. Ideaal voor autobedrijven , drukke ondernemers of klanten die lastig een dag vrij kunnen nemen. Mobile Chiptuning serviceauto’s zijn uitgerust met alle benodigdheden als gereedschap, diagnose apparatuur en tuning apparatuur.

 

Lees meer

Dealer worden ?

Mobile Chiptuning Nederland heeft een groot netwerk van garage bedrijven (automotive/agri) door de Benelux. Al meer dan 80 garages hebben de mogelijkheid zelf onze software te programmeren. Heeft u ook interesse om  Mobile Chiptuning dealer te worden ? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Tel. 0548-626011

Lees meer
Whatsapp