BMW – X5 3.0d

Door Dhr. F. Woesthuis op 29 november 2016

REF. CHIPTUNING BMW X5 3.0D

Hoi Mobiele chippers,

Nog even een kleine samenvatting van de afgelopen week. Maandag hebben jullie de X5 getuned bij de garage. Dinsdag had ik hem op kenteken en ben ik een flink stuk gaan rijden. Ik ken natuurlijk de auto (X5 3.0d) van Bas die jullie vrijdag gaan doen. Het verschil is echt groot, dit had ik niet verwacht. Bas heeft er in gereden en ik met die van hem. Hij wou hem niet meer terug geven. Ontzettend bedankt! Misschien dat ik nog wel even mee ga met Bas om te kijken hoe jullie het doen.

Bedankt nog voor het adresje voor andere velgen.

Groeten,

Frank Woesthuis

Service op locatie

Als extra service bieden wij de mogelijkheid uw auto op locatie te tunen. Ideaal voor autobedrijven , drukke ondernemers of klanten die lastig een dag vrij kunnen nemen. Mobile Chiptuning serviceauto’s zijn uitgerust met alle benodigdheden als gereedschap, diagnose apparatuur en tuning apparatuur.

 

Lees meer

Dealer worden ?

Mobile Chiptuning Nederland heeft een groot netwerk van garage bedrijven (automotive/agri) door de Benelux. Al meer dan 80 garages hebben de mogelijkheid zelf onze software te programmeren. Heeft u ook interesse om  Mobile Chiptuning dealer te worden ? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Tel. 0548-626011

Lees meer