BMW – X6 35d

Door Dhr. J. van Vliet op 29 november 2016

REF. CHIPTUNING BMW X6 35d

Beste heren,

Door mijn BMW dealer in Amsterdam werd ik doorverwezen naar Mobile Chiptuning. Het telefonisch contact was erg aangenaam evenals de uitgebreidde en heldere antwoorden op mijn vragen. Na het gesprek had ik dan ook erg veel zin mijn X6 naar ze toe te brengen. Het verschil is echt enorm en eigenlijk veel groter dan ik had verwacht. Ik laat het over aan de X6 bezitters om dit gevoel te zelf ervaren. Super!

Groeten,

Jack van Vliet

Service op locatie

Als extra service bieden wij de mogelijkheid uw auto op locatie te tunen. Ideaal voor autobedrijven , drukke ondernemers of klanten die lastig een dag vrij kunnen nemen. Mobile Chiptuning serviceauto’s zijn uitgerust met alle benodigdheden als gereedschap, diagnose apparatuur en tuning apparatuur.

 

Lees meer

Dealer worden ?

Mobile Chiptuning Nederland heeft een groot netwerk van garage bedrijven (automotive/agri) door de Benelux. Al meer dan 80 garages hebben de mogelijkheid zelf onze software te programmeren. Heeft u ook interesse om  Mobile Chiptuning dealer te worden ? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Tel. 0548-626011

Lees meer