burstner tine nexxo 740

Door Berry olijslager op 21 juni 2018

Na veel wikken en wegen toch onze camper laten tunen. de jongens kwamen op de afgesproken tijd. zeer deskundig en fijne mensen om mee te praten. het resultaat mag er wezen van 130 pk na 160 pk dat kun je heel goed merken. dit is zeker een aanrader om de volgende keer weer met deze jongens weer in zee te gaan. jullie zijn deskundig en vakkundig. bedankt jongens en tot de volgende keer.

Service op locatie

Als extra service bieden wij de mogelijkheid uw auto op locatie te tunen. Ideaal voor autobedrijven , drukke ondernemers of klanten die lastig een dag vrij kunnen nemen. Mobile Chiptuning serviceauto’s zijn uitgerust met alle benodigdheden als gereedschap, diagnose apparatuur en tuning apparatuur.

 

Lees meer

Dealer worden ?

Mobile Chiptuning Nederland heeft een groot netwerk van garage bedrijven (automotive/agri) door de Benelux. Al meer dan 80 garages hebben de mogelijkheid zelf onze software te programmeren. Heeft u ook interesse om  Mobile Chiptuning dealer te worden ? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Tel. 0548-626011

Lees meer