Volvo XC-90 2.4d 163 pk

Door Dhr. W. Bosman op 29 november 2016

REF. CHIPTUNING VOLVO XC90 2.4D 163 pk

Heren tuners,

Meer dan 2 weken heb ik op Internet gezocht naar een geschikte tuner voor mijn auto. Er is een groot aanbod met mooie beloftes, er zijn er zelfs bij die bijna gratis tunen en/of 2 jaar motorgarantie geven. De auto heeft standaard al 2 jaar fabrieksgarantie. Mocht de garantie vervallen dan, geven de heren zich toch niet thuis. Ik wil dan ook niet het onderste uit de kan, maar een deugdelijk en betrouwbaar product. Erg moeilijk om een keuze te maken als leek. Ik heb uit een twintigtal aanbieders een keuze gemaakt uit 3 tuners, deze gaven mij een goed gevoel. Na telefonisch contact te hebben gehad met allen, was de keuze al gauw gemaakt. Ik heb met jullie het fijnste gesprek gehad en kreeg al gauw het gevoel dat jullie verstand van zaken hebben.

Nu over de auto;

Het is uiteraard al geen slome duikelaar, 163 pk is niet bepaald een straf om mee te rijden. Maar..het verschil is dag en nacht. Hij is directer op het gaspedaal, schakelt mooier, veel krachiger over het hele toerenbereik. De topsnelheid heb ik nog niet kunnen testen, maar hij vliegt met het grootste gemak naar de 190.
Om een lang verhaal kort te houden. Een geslaagde tuning en geen moment spijt van mijn keuze.

  • chiptuning volvo xc90 24 d

Service op locatie

Als extra service bieden wij de mogelijkheid uw auto op locatie te tunen. Ideaal voor autobedrijven , drukke ondernemers of klanten die lastig een dag vrij kunnen nemen. Mobile Chiptuning serviceauto’s zijn uitgerust met alle benodigdheden als gereedschap, diagnose apparatuur en tuning apparatuur.

 

Lees meer

Dealer worden ?

Mobile Chiptuning Nederland heeft een groot netwerk van garage bedrijven (automotive/agri) door de Benelux. Al meer dan 80 garages hebben de mogelijkheid zelf onze software te programmeren. Heeft u ook interesse om  Mobile Chiptuning dealer te worden ? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Tel. 0548-626011

Lees meer