VW Golf 7 1.2 TSI 105 pk

Door op 25 januari 2017

Chiptuning VW Golf 7 1.2 TSI 105 pk

Beste Mobile Chiptuning,

Alleerst nog bedankt voor de snelle service. Ik had geen zin om lang op de chiptuning te wachten en gelukkig konden jullie snel ter plekke zijn. Ik moest die dag gewoon werken. Ik heb jullie de sleutels gegeven en ben weer verder gegaan met mijn werk. Ik moest natuurlijk wel even pauze nemen om proef te rijden. De proefrit was al fantastisch, wat een verschil zeg. Hoe moest nog beter worden na 150 km inrijden hadden jullie gezegd. Het was eindelijk 17.00 uur en kon mijn Golfje starten. Even warm gereden naar de snelweg toe en toen hem flink op zijn staart getrapt. Heerlijk die extra pk’s! Ook het responsieve , de directheid van het gaspedaal is prettig. Bedankt jongens!

 

  • Chiptuning VW Golf 7 1200 TSI

Service op locatie

Als extra service bieden wij de mogelijkheid uw auto op locatie te tunen. Ideaal voor autobedrijven , drukke ondernemers of klanten die lastig een dag vrij kunnen nemen. Mobile Chiptuning serviceauto’s zijn uitgerust met alle benodigdheden als gereedschap, diagnose apparatuur en tuning apparatuur.

 

Lees meer

Dealer worden ?

Mobile Chiptuning Nederland heeft een groot netwerk van garage bedrijven (automotive/agri) door de Benelux. Al meer dan 80 garages hebben de mogelijkheid zelf onze software te programmeren. Heeft u ook interesse om  Mobile Chiptuning dealer te worden ? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Tel. 0548-626011

Lees meer