VW T5 GP 2.0 TDI 140 PK

Door Dhr. T. Rossenaar op 29 november 2016

Hoi Jerry,

Vanuit het mooie Rotterdam nog even een kort berichtje. Mijn T5 echt loopt formidabel. De 2.0 TDI loopt überhaupt veel rustiger dan mijn oude 2.5 TDI met 130 pk en zuiniger. Nu na de chiptuning rijdt ik 150 km meer op een volle tank.

We zijn afgelopen weekend met volle bepakking weg geweest en met het grootste gemak trekt hij weg. Ik had nooit durven dromen dat hij zo ontzettend lekker zou rijden. Het is echt een totaal ander bus geworden. De DSG schakelt als een zonnetje, hij voelt soepeler. Denk je wel en ga zo door.
Groetjes, Tinus

  • Chiptuning VW T5 GP 140 PK

Service op locatie

Als extra service bieden wij de mogelijkheid uw auto op locatie te tunen. Ideaal voor autobedrijven , drukke ondernemers of klanten die lastig een dag vrij kunnen nemen. Mobile Chiptuning serviceauto’s zijn uitgerust met alle benodigdheden als gereedschap, diagnose apparatuur en tuning apparatuur.

 

Lees meer

Dealer worden ?

Mobile Chiptuning Nederland heeft een groot netwerk van garage bedrijven (automotive/agri) door de Benelux. Al meer dan 80 garages hebben de mogelijkheid zelf onze software te programmeren. Heeft u ook interesse om  Mobile Chiptuning dealer te worden ? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Tel. 0548-626011

Lees meer