Chrysler – 300C 3.0 CRDI

Door Dhr. M. Bosman op 29 november 2016

REF. CHIPTUNING CHRYSLER 300C

LS,

Nog even in het kort mijn bevindingen inzake het tunen van mijn auto;
De motor loopt voor mijn gevoel een stuk rustiger, hij hoeft minder toeren te maken om hetzelfde koppel te leveren. Hij reageert een stuk directer op het gaspedaal, waardoor het voelt alsof hij ook daadwerkelijk in de startblokken staat. Voorheen duurde het even voordat hij op gang kwam. Het was net alsof er een spons onder het pedaal zat. Het gaat mij niet zo zeer om het harde rijden, maar het inhalen op B-wegen. Dat gaat nu zonder enige moeite. Een zeer tevreden klant dus.

MVG,

Dhr. M. Bosman

Service op locatie

Als extra service bieden wij de mogelijkheid uw auto op locatie te tunen. Ideaal voor autobedrijven , drukke ondernemers of klanten die lastig een dag vrij kunnen nemen. Mobile Chiptuning serviceauto’s zijn uitgerust met alle benodigdheden als gereedschap, diagnose apparatuur en tuning apparatuur.

 

Lees meer

Dealer worden ?

Mobile Chiptuning Nederland heeft een groot netwerk van garage bedrijven (automotive/agri) door de Benelux. Al meer dan 80 garages hebben de mogelijkheid zelf onze software te programmeren. Heeft u ook interesse om  Mobile Chiptuning dealer te worden ? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Tel. 0548-626011

Lees meer
Whatsapp