Citroen – Berlingo 1.6 HDI

Door Dhr. S. Matthiesen op 29 november 2016

REF. CHIPTUNING CITROEN BERLINGO 1.6 HDI

Hoi Dennis,

Vorige week zijn jullie bij mij langs geweest om mijn Berlingo te tunen. Je vroeg mijn nog even te reageren per mail, wat ik er van vind, dus bij deze. Het is een vrij licht motortje met maar 75 pk. vooral met zware belading houdt het niet over,  Ik kwam net wat te kort met inhalen en vond hem erg traag reageren op het gaspedaal. Hij is door de tuning enorm opgeknapt. Ik had niet durven dromen dat het verschil zo groot is. Hij reageert alert op gaspedaal , hij loopt rustiger en hij lijkt zuiniger te zijn. Het is een aanrader voor alle 1.6 HDI rijders. Bedankt en tot over 4 jaar bij de volgende Berlingo.

  • chiptuning peugeot partner

Service op locatie

Als extra service bieden wij de mogelijkheid uw auto op locatie te tunen. Ideaal voor autobedrijven , drukke ondernemers of klanten die lastig een dag vrij kunnen nemen. Mobile Chiptuning serviceauto’s zijn uitgerust met alle benodigdheden als gereedschap, diagnose apparatuur en tuning apparatuur.

 

Lees meer

Dealer worden ?

Mobile Chiptuning Nederland heeft een groot netwerk van garage bedrijven (automotive/agri) door de Benelux. Meer dan 30 dealers hebben de mogelijkheid zelf de software te programmeren. Heeft u ook interesse om  Mobile Chiptuning dealer te worden ? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Tel. 0548-626011

Lees meer
Whatsapp