Claas – Jaguar 890

Door Dhr. V. Breukers op 29 november 2016

Chiptuning Claas Jaguar 890

Zoals beloofd nog even een kort verhaaltje over mijn bevindingen. Wij zijn 3 dagen geleden begonnen met werken met de machine. Wat mij meteen opviel was de souplesse van de motor. Hij loopt stillen en frisser. Het verbruik lijkt nu met 2 Liter per uur minder te zijn. Wat betreft de trekkracht, deze is zeer goed te merken. Met het grootste gemak doet hij zijn werk. Wij zijn er zeer enthousiast over.

Service op locatie

Als extra service bieden wij de mogelijkheid uw auto op locatie te tunen. Ideaal voor autobedrijven , drukke ondernemers of klanten die lastig een dag vrij kunnen nemen. Mobile Chiptuning serviceauto’s zijn uitgerust met alle benodigdheden als gereedschap, diagnose apparatuur en tuning apparatuur.

 

Lees meer

Dealer worden ?

Mobile Chiptuning Nederland heeft een groot netwerk van garage bedrijven (automotive/agri) door de Benelux. Al meer dan 80 garages hebben de mogelijkheid zelf onze software te programmeren. Heeft u ook interesse om  Mobile Chiptuning dealer te worden ? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Tel. 0548-626011

Lees meer