Fiat – 500 1.2

Door Dhr. I.Daalman op 20 april 2017

Beste heren,

Voordat de Fiat kocht voormijn vrouw een proefrit gemaakt. Het autotje had in mijn ogen voldoende vermogen om kleine afstanden te rijden. Aangezien hij lekker compact is en fijn op de weg ligt, pak ik hem zelf ook steeds vaker even mee. Op de wat langere afstanden vind ik hem toch wel erg traag. Ik ben mij eens gaan verdiepen en las een leuk stuk op een forum over jullie. Na een leuk gesprek en een niet goed geld terug belofte ,ben ik het avontuur maar aangegaan. Ik heb er nu een aantal weken mee gereden en kan zeggen dat het verschil goed merkbaar is. Hij reageert lekkerop het gaspedaal en trekt best wel wat pittiger op. Wat ik ook merk is dat hij zijn koppel minder snel verliest. Het is nu een prettig wagentje en ik neem hem nu ook vaker op de lange afstanden mee. Jullie service op locatie is ideaal en werkwijze erg professioneel. Ga zo door.

Groeten,

I. Daaman

  • chiptuning fiat 500 1.2

Service op locatie

Als extra service bieden wij de mogelijkheid uw auto op locatie te tunen. Ideaal voor autobedrijven , drukke ondernemers of klanten die lastig een dag vrij kunnen nemen. Mobile Chiptuning serviceauto’s zijn uitgerust met alle benodigdheden als gereedschap, diagnose apparatuur en tuning apparatuur.

 

Lees meer

Dealer worden ?

Mobile Chiptuning Nederland heeft een groot netwerk van garage bedrijven (automotive/agri) door de Benelux. Al meer dan 80 garages hebben de mogelijkheid zelf onze software te programmeren. Heeft u ook interesse om  Mobile Chiptuning dealer te worden ? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Tel. 0548-626011

Lees meer
Whatsapp