Fiat – Ducato 2.3 JTD 130 MJ

Door Dhr. D. van Barneveld op 29 november 2016

REF. CHIPTUNING FIAT DUCATO 2.3 JTD 130 MJ

Beste Dennis,

Vorige week ben ik teruggekomen van mijn reis naar Spanje. Hierbij als beloofd mijn “rijervaring”.
Voordat ik besloot mijn camper te laten tunen heb ik me lange tijd georienteerd. Het is tenslotte een zeer kostbare camper, dus van groot belang dat hij betrouwbaar blijft presteren en dat ik geen problemen krijg. Aangezien ik sceptisch ben en geen geen 18 meer, was de beslissing voor mij moeilijker dan voor een ander. Ik heb er veel over gelezen en heb me me bij verschillende camper bedrijven laten informeren over de mogelijkheden. Het grappige was dat 4 van de 5 bedrijven waar ik ben geweest zaken deden met jullie bedrijf. Dit heeft dan ook de doorslag gegeven. Erg fijn vond ik dat ik 2 weken proef mocht rijden om te proberen of alles naar wens was. Na de eerste dag was ik al zeer onder de indruk van de verbeterde prestaties. Vanuit stilstand tot 50 km per uur voelt hij veel directer. Eerst leek het wel of hij na moest denken en dan gebeurde er met veel pijn en moeite wat. Hij is veel sneller op de 100 en hij blijft lekker doortrekken in al zijn versnellingen, ideaal voor klimmers. De topsnelheid is ook enorm opgeknapt. Dit is voor mij niet zo erg intressant, maar wel prettig als je berg opwaards even een vrachtauto wilt inhalen. Ik heb er nu 8000 km mee gereden en ben er meer dan tevreden over. Ook het feit dat ik spijt had dat ik niet had gekozen heb voor de 160 pk versie, is verleden tijd. Als er ooit nog een nieuwe camper komt wordt hij zeker door jullie getuned.

Met vriendelijke groet,

Daniel

Service op locatie

Als extra service bieden wij de mogelijkheid uw auto op locatie te tunen. Ideaal voor autobedrijven , drukke ondernemers of klanten die lastig een dag vrij kunnen nemen. Mobile Chiptuning serviceauto’s zijn uitgerust met alle benodigdheden als gereedschap, diagnose apparatuur en tuning apparatuur.

 

Lees meer

Dealer worden ?

Mobile Chiptuning Nederland heeft een groot netwerk van garage bedrijven (automotive/agri) door de Benelux. Al meer dan 80 garages hebben de mogelijkheid zelf onze software te programmeren. Heeft u ook interesse om  Mobile Chiptuning dealer te worden ? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Tel. 0548-626011

Lees meer