Fiat – Ducato 2.3 JTD MJ

Door Dhr. B. Wassink op 29 november 2016

REF. CHIPTUNING FIAT DUCATO 2.3 JTD

Hallo Dennis,

De Hymer Gold Edition was op het moment van aankoop helaas alleen leverbaar met een 2.3 Multijet motor. Op zich is het niet echt verkeerd hoor, maar een beetje extra pit is natuurlijk niet verkeerd. Ik las jullie prachtige artikel in het camperblad en dacht dit is echt iets voor mij. Mijn vrouw was het er niet mee eens, maar die weet gelukkig van niets.
Wij zijn nu een week terug van onze vakantie in de Algarve en de reis was een waar genot. De bergen waren een makkie voor hem. Toen mijn vrouw lag te slapen heb ik ook de topsnelheid nog even getest, deze is een stuk hoger. Jongens, de tuning was echt zeer de moeite waard, geweldig.

Goede zaken,
Berthus

Service op locatie

Als extra service bieden wij de mogelijkheid uw auto op locatie te tunen. Ideaal voor autobedrijven , drukke ondernemers of klanten die lastig een dag vrij kunnen nemen. Mobile Chiptuning serviceauto’s zijn uitgerust met alle benodigdheden als gereedschap, diagnose apparatuur en tuning apparatuur.

 

Lees meer

Dealer worden ?

Mobile Chiptuning Nederland heeft een groot netwerk van garage bedrijven (automotive/agri) door de Benelux. Al meer dan 80 garages hebben de mogelijkheid zelf onze software te programmeren. Heeft u ook interesse om  Mobile Chiptuning dealer te worden ? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Tel. 0548-626011

Lees meer
Whatsapp