Ford – Focus 1.6 ecoboost

Door R van de Mast op 29 november 2016

Jerry,

Nu ik een tijdje met de Focus rond rij is het verschil van voor en na de chiptuning erg goed merkbaar, de auto was standaard al niet traag maar nu na de chiptuning is het nog veel beter geworden. Hij reageert sneller op het gasgeven en inhalen in de 6e versnelling vanaf de maximum snelheden in Nederland is veel beter dan voor de tuning. Ik rij nu met nog meer plezier.Vooral nu je weet dat er meer vermogen aan boord is dan dat het model uitstraalt. En met mijn normale rijstijl ( met uitschieters) is het verbruik gelijk gebleven, ook dat is een pluspunt.

Verder wil ik kwijt dat de chiptuning aan huis prima, snel en netjes verzorgd was.

Al met al een zeer te vrede Ford Focus 1.6 ecoboost 150 pk( plus) rijder.

  • Chiptuning Ford Focus 1600 TDCI 105 pk

Service op locatie

Als extra service bieden wij de mogelijkheid uw auto op locatie te tunen. Ideaal voor autobedrijven , drukke ondernemers of klanten die lastig een dag vrij kunnen nemen. Mobile Chiptuning serviceauto’s zijn uitgerust met alle benodigdheden als gereedschap, diagnose apparatuur en tuning apparatuur.

 

Lees meer

Dealer worden ?

Mobile Chiptuning Nederland heeft een groot netwerk van garage bedrijven (automotive/agri) door de Benelux. Al meer dan 80 garages hebben de mogelijkheid zelf onze software te programmeren. Heeft u ook interesse om  Mobile Chiptuning dealer te worden ? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Tel. 0548-626011

Lees meer
Whatsapp