Ford – Mondeo 2.0 TDCI

Door Dhr. D. van Wijk op 29 november 2016

REF. CHIPTUNING Ford Mondeo 2.0 TDCI 103Kw Titanium Wagon

Het rijden met de mondeo was al een plezier, maar nu met de chiptuning is het helemaal super. De trekkracht is ongekend en geeft net dat beetje extra souplesse aan de motor.

Het is niet mijn eerste auto die ik heb laten uitrusten met chiptuning door MobileChipTuning vandaar ook nu weer de service en kwaliteit, want dat staat hier voorop.

Nu kun je weer lekker meekomen in het verkeer en is het elke dag genieten!

Inmiddels ook de buurman zover gekregen na de rij ervaring met mijn mondeo dat hij zijn VW beetle heeft laten chiptunen.

Bedankt en tot de volgende auto!

Groet Denis (ook namens Hans van de Beetle!)

Service op locatie

Als extra service bieden wij de mogelijkheid uw auto op locatie te tunen. Ideaal voor autobedrijven , drukke ondernemers of klanten die lastig een dag vrij kunnen nemen. Mobile Chiptuning serviceauto’s zijn uitgerust met alle benodigdheden als gereedschap, diagnose apparatuur en tuning apparatuur.

 

Lees meer

Dealer worden ?

Mobile Chiptuning Nederland heeft een groot netwerk van garage bedrijven (automotive/agri) door de Benelux. Al meer dan 80 garages hebben de mogelijkheid zelf onze software te programmeren. Heeft u ook interesse om  Mobile Chiptuning dealer te worden ? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Tel. 0548-626011

Lees meer