Kia – Sportage 2.0 CRDI

Door Bart Janssen op 29 november 2016

REF. CHIPTUNING KIA SPORTAGE 2,0 CRDI

Beste Dennis,

Nou op 29-10 was het dan zover,eindelijk(ik moest drie weken wachten)stond er een stoere tuning bus voor de deur.De buurvrouw wist meteen dat er wat ging gebeuren.(ha ha)De monteur stelde zich netjes voor en ging meteen aan het werk.Ik mocht er bij blijven en mee kijken.Na een kleine 40 min was de auto klaar voor een testrit.Nou Dennis zoals je door de telefoon al beloofde……FORMIDABEL!!!je hebt niks teveel gezegd. De auto is gewoon beter!!!

Hartelijke groeten,
Bart Jansen

Service op locatie

Als extra service bieden wij de mogelijkheid uw auto op locatie te tunen. Ideaal voor autobedrijven , drukke ondernemers of klanten die lastig een dag vrij kunnen nemen. Mobile Chiptuning serviceauto’s zijn uitgerust met alle benodigdheden als gereedschap, diagnose apparatuur en tuning apparatuur.

 

Lees meer

Dealer worden ?

Mobile Chiptuning Nederland heeft een groot netwerk van garage bedrijven (automotive/agri) door de Benelux. Al meer dan 80 garages hebben de mogelijkheid zelf onze software te programmeren. Heeft u ook interesse om  Mobile Chiptuning dealer te worden ? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Tel. 0548-626011

Lees meer