Landrover – Discovery TDV6

Door Dhr. R. de Vries op 29 november 2016

REF. CHIPTUNING LANDROVER DISCO TDV6

Hoi Jongens,
Bij deze nog even een korte mail met mijn bevindingen met betrekking tot mijn Landrover discovery TDV6. De prestaties zijn wat mij betreft super na jullie chiptuning. Het verbruik is ook een stuk aangenamer geworden. Ik rijdt 130 km meer op een volle tank. Hij kon wel wat extra vermogen gebruiken vond ik. Hij is nu erg prettig om mee op weg te zijn. Wat mij betreft ben ik een tevreden klant.
Met vriendelijke groet,

Renze

  • chiptuning Landrover TDV6

Service op locatie

Als extra service bieden wij de mogelijkheid uw auto op locatie te tunen. Ideaal voor autobedrijven , drukke ondernemers of klanten die lastig een dag vrij kunnen nemen. Mobile Chiptuning serviceauto’s zijn uitgerust met alle benodigdheden als gereedschap, diagnose apparatuur en tuning apparatuur.

 

Lees meer

Dealer worden ?

Mobile Chiptuning Nederland heeft een groot netwerk van garage bedrijven (automotive/agri) door de Benelux. Al meer dan 80 garages hebben de mogelijkheid zelf onze software te programmeren. Heeft u ook interesse om  Mobile Chiptuning dealer te worden ? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Tel. 0548-626011

Lees meer
Whatsapp