Mercedes – ML 320 CDI AMG

Door Han Exterkate op 29 november 2016

REF. CHIPTUNING MERCEDES ML 320 CDI AMG

Beste Mobile Chiptuning,

Hierbij mijn bevindingen:

De toegevoegde 90 Nm zijn heel goed merkbaar.Ik gebruik de auto voornamelijk om loodzware aanhangers te kunnen trekken. Hij had dan ook niet echt te kort , maar het gaat nu allemaal een stuk makkelijker. Zonder aanhanger is het echt een monster, wat een geweld. De versnellingen zijn een stuk langer geworden, waardoor je een stuk langer kunt doorhalen. Ideaal bij stoplichten dus.
Bedankt voor de goede service.

Han

Service op locatie

Als extra service bieden wij de mogelijkheid uw auto op locatie te tunen. Ideaal voor autobedrijven , drukke ondernemers of klanten die lastig een dag vrij kunnen nemen. Mobile Chiptuning serviceauto’s zijn uitgerust met alle benodigdheden als gereedschap, diagnose apparatuur en tuning apparatuur.

 

Lees meer

Dealer worden ?

Mobile Chiptuning Nederland heeft een groot netwerk van garage bedrijven (automotive/agri) door de Benelux. Al meer dan 80 garages hebben de mogelijkheid zelf onze software te programmeren. Heeft u ook interesse om  Mobile Chiptuning dealer te worden ? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Tel. 0548-626011

Lees meer
Whatsapp