Mercedes – Vito 110 CDI

Door Dhr. P. Amants op 29 november 2016

Hey mannen,
ik kan geen rijervaring plaatsen via de site, dan maar via de mail.

ik rij nu al een 35000km met een door jullie getune-de kanariegele (tweety noemde Jerry hem) Vito110. Ik moet zeggen dat het een verheerlijking is.
het verbruik was 1:10 nu bij lange ritten 1:14 en in de stad 1:12,5. Tevens heb ik van de zomer de test met de caravan in de bergen gedaan, in 1 woord toppie. zonder problemen trok hij de 1300kg zware caravan de bergen in, zelfs in 5 en 6e versnelling. Verbruik met caravan was 1:7 en is nu 1:11.

Ook de service van het tunen ter plekke is fijn, het was goed geregeld en ik kon gewoon werken zonder vrij te nemen, dat is ook in mijn ogen een groot pluspunt van jullie.

jongens bedank voor het goede werk

een zeer tevreden
Patrick Amants
Spijkenisse

Service op locatie

Als extra service bieden wij de mogelijkheid uw auto op locatie te tunen. Ideaal voor autobedrijven , drukke ondernemers of klanten die lastig een dag vrij kunnen nemen. Mobile Chiptuning serviceauto’s zijn uitgerust met alle benodigdheden als gereedschap, diagnose apparatuur en tuning apparatuur.

 

Lees meer

Dealer worden ?

Mobile Chiptuning Nederland heeft een groot netwerk van garage bedrijven (automotive/agri) door de Benelux. Al meer dan 80 garages hebben de mogelijkheid zelf onze software te programmeren. Heeft u ook interesse om  Mobile Chiptuning dealer te worden ? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Tel. 0548-626011

Lees meer