Opel – Vivaro 1.6 DCI 145 pk

Door Karel Gerritsen op 3 februari 2017

Hoi MCT,
Mijn Opel Vivaro rijdt na de tuning fantastisch. Ik had voor de zwaarste uitvoering gekozen omdat ik graag wat vermogen “over” wilde hebben. Hij rijdt origineel prima hoor , maar het is niet erg spectaculair. Nu met de tuning is hij zoals ik wil. Hij reageert nu als ik wil gaan inhalen of even een stuk gas wil geven. Ik had niet verwacht dat het verschil nog zo groot zou zijn en dat hij zo fijn zou gaan rijden.

Met vriendelijke groet, Karel Gerritsen eigenaar van de Opel Vivaro 1.6 DCI 145 pk

  • Chiptuning Renault trafic 1600 dci

Service op locatie

Als extra service bieden wij de mogelijkheid uw auto op locatie te tunen. Ideaal voor autobedrijven , drukke ondernemers of klanten die lastig een dag vrij kunnen nemen. Mobile Chiptuning serviceauto’s zijn uitgerust met alle benodigdheden als gereedschap, diagnose apparatuur en tuning apparatuur.

 

Lees meer

Dealer worden ?

Mobile Chiptuning Nederland heeft een groot netwerk van garage bedrijven (automotive/agri) door de Benelux. Al meer dan 80 garages hebben de mogelijkheid zelf onze software te programmeren. Heeft u ook interesse om  Mobile Chiptuning dealer te worden ? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Tel. 0548-626011

Lees meer
Whatsapp