Porsche Cayman 2.7i

Door op 7 juni 2017

Beste Mobile Chiptuning,

Jullie zijn in Juni bij mij aan de zaak geweest voor het chiptunen van mijn Porsche Cayman. Ik had eigenlijk geen hoge verwachtingen
maar ben toch verrast door hoe hij nu rijdt. Hij is merkbaar directer op zijn gaspedaal en vooral nu de 3 dtpm merk ik dat hij een stuk gretiger is geworden.
Het verbruik is wel iets hoger geworden , maar dat ligt uiteraard aan mijn rijstijl. Hij nodigt nog nu nog meer uit om gas te geven. Het voelt allemaal veilig en prettig.

Met vriendelijke groet,

Maurice

  • Chiptuning Porsche Cayman 27i

Service op locatie

Als extra service bieden wij de mogelijkheid uw auto op locatie te tunen. Ideaal voor autobedrijven , drukke ondernemers of klanten die lastig een dag vrij kunnen nemen. Mobile Chiptuning serviceauto’s zijn uitgerust met alle benodigdheden als gereedschap, diagnose apparatuur en tuning apparatuur.

 

Lees meer

Dealer worden ?

Mobile Chiptuning Nederland heeft een groot netwerk van garage bedrijven (automotive/agri) door de Benelux. Meer dan 30 dealers hebben de mogelijkheid zelf de software te programmeren. Heeft u ook interesse om  Mobile Chiptuning dealer te worden ? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Tel. 0548-626011

Lees meer
Whatsapp