Renault Kadjar 1.5 DCI 110 pk

Door Dhr. P Meelman op 13 oktober 2017

Chiptuning Renault Kadjar 1500 DCI 110 pk SID 310

Hoi MCT mannen,

Ik heb mijn Kadjar al een poosje en wou hem eigenlijk direct toen hij nieuw was al laten tunen, dit was nog niet
mogelijk omdat de computer Siemens SID 310 nog niet gekraakt was. Ik heb best een tijd moeten wachten voordat het voor elkaar was. Toen jullie mij belde dat het kon en dat jullie al verschillende op de bank hadden gehad , was ik erg blij. Uiteraard meteen een afspraak gemaakt voor tuning aan huis. Het was best even een klus , jullie zijn er een uurtje mee bezig geweest. In eerste instantie was ik met de proefit niet erg onder de indruk, wel beter maar niet echt spannend. Dennis vertelde mij geruststellend even geduld te hebben, omdat hij nog even moest inrijden. Tijdens het rijden merkte ik dat hij steeds beter ging optrekken en inderdaad na een aantal kilometer kwam hij los. Ik heb er nu enkele weken mee gereden en merkt dat ook zuiniger is geworden. Hij rijdt fantastisch en het was zeker het wachten waard. Mannen bedankt en zeker tot de volgende!

  • Chiptuning Renault Kadjar 1500 DCI 110 pk

Service op locatie

Als extra service bieden wij de mogelijkheid uw auto op locatie te tunen. Ideaal voor autobedrijven , drukke ondernemers of klanten die lastig een dag vrij kunnen nemen. Mobile Chiptuning serviceauto’s zijn uitgerust met alle benodigdheden als gereedschap, diagnose apparatuur en tuning apparatuur.

 

Lees meer

Dealer worden ?

Mobile Chiptuning Nederland heeft een groot netwerk van garage bedrijven (automotive/agri) door de Benelux. Al meer dan 80 garages hebben de mogelijkheid zelf onze software te programmeren. Heeft u ook interesse om  Mobile Chiptuning dealer te worden ? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Tel. 0548-626011

Lees meer
Whatsapp