Renault – Master 2.5 DCI 120

Door Dhr. B. Bruggink op 29 november 2016

REF. CHIPTUNING RENAULT MASTER 2.5 DCI 120

Beste Mobiel Chiptuning,
Wij zijn net terug van de vakantie en had beloofd even wat te laten weten. De camper is ontzettend soepel geworden. Hij reageert beter en hij trekt verder door in zijn versnellingen. Over het hele bereik is hij veel sterker. Alles gaat nu met groot gemak. Onze vakantie is mede daarom een groot succes geweest. Bedankt, ik ga jullie aanraden op de campings. Met vriendelijke groet, Bertus.

Service op locatie

Als extra service bieden wij de mogelijkheid uw auto op locatie te tunen. Ideaal voor autobedrijven , drukke ondernemers of klanten die lastig een dag vrij kunnen nemen. Mobile Chiptuning serviceauto’s zijn uitgerust met alle benodigdheden als gereedschap, diagnose apparatuur en tuning apparatuur.

 

Lees meer

Dealer worden ?

Mobile Chiptuning Nederland heeft een groot netwerk van garage bedrijven (automotive/agri) door de Benelux. Al meer dan 80 garages hebben de mogelijkheid zelf onze software te programmeren. Heeft u ook interesse om  Mobile Chiptuning dealer te worden ? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Tel. 0548-626011

Lees meer