Renault Megane 1.5 DCI 90 pk

Door Dhr. R. Boonstra op 29 november 2016

REF. CHIPTUNING REAULT MEGANE 1.5 DCI 90 pk

Hallo Mobile Chiptuning,

Mijn Renault Megane 1.5 DCI  is 2 maanden geleden door jullie gechipped. Ik moest wel even wachten, aangezien jullie het erg druk hadden, maar dat was het wachten waard!

De Megane heeft een 1.5 dci motor met standaard erg weinig vermogen, namelijk 90 pk. De 2.0dci was bij de aankoop helaas boven mijn budget. Nu de chiptuning door jullie is uitgevoerd rijdt de auto een echt stuk fijner , trekt beter, is stiller en is het verbruik ook best wel verbeterd.

Keep up the good work!

Tot ziens,

Robin Boonstra

  • chiptuning ren megane dci

Service op locatie

Als extra service bieden wij de mogelijkheid uw auto op locatie te tunen. Ideaal voor autobedrijven , drukke ondernemers of klanten die lastig een dag vrij kunnen nemen. Mobile Chiptuning serviceauto’s zijn uitgerust met alle benodigdheden als gereedschap, diagnose apparatuur en tuning apparatuur.

 

Lees meer

Dealer worden ?

Mobile Chiptuning Nederland heeft een groot netwerk van garage bedrijven (automotive/agri) door de Benelux. Al meer dan 80 garages hebben de mogelijkheid zelf onze software te programmeren. Heeft u ook interesse om  Mobile Chiptuning dealer te worden ? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Tel. 0548-626011

Lees meer