Skoda – Superb 2.0 TDI CR

Door Dhr. E. Mejerink op 29 november 2016

REF. CHIPTUNING SKODA SUPERB 2.0 TDI

Dennis,

De auto rijdt werkelijk fantastisch. De 2.0 Commom rail loopt al veel vloeiender dan mijn vorige Passat met pompverstuivers. Maar nu is het helemaal een en al comfort. Je hoort de motor bijna niet en het koppel zorgt ervoor dat de auto heel vlot naar de 100 trekt, zonder dat het lijkt dat hij er moeite voor moet doen. Het verbruik is ook ook aangenaam verlaagd. Ik denk dat het een kleine 7% scheelt.
Een zeer tevreden klant.
Groeten,
Edwin

Service op locatie

Als extra service bieden wij de mogelijkheid uw auto op locatie te tunen. Ideaal voor autobedrijven , drukke ondernemers of klanten die lastig een dag vrij kunnen nemen. Mobile Chiptuning serviceauto’s zijn uitgerust met alle benodigdheden als gereedschap, diagnose apparatuur en tuning apparatuur.

 

Lees meer

Dealer worden ?

Mobile Chiptuning Nederland heeft een groot netwerk van garage bedrijven (automotive/agri) door de Benelux. Meer dan 30 dealers hebben de mogelijkheid zelf de software te programmeren. Heeft u ook interesse om  Mobile Chiptuning dealer te worden ? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Tel. 0548-626011

Lees meer
Whatsapp