Skoda – Superb 2.0 TDI

Door Dhr. Molenaar op 29 november 2016

Beste Dennis,

Na mijn gechipte Audi A4 te hebben ingeruild voor een Skoda Octavia meteen maar een afspraak met jullie gemaakt om deze te chippen naar 170 PK. Mijn eerste rijervaringen met de Skoda Octavia bevallen prima. Het is een heerlijke soepele motor. Pakt in de hoge versnellingen eenvoudig op. Veel kracht onderin en hij rijdt steeds zuiniger. Gemiddeld 5,5 liter op 100 Km bij een snelheid van 140 KM/uur. Kortom een heerlijke auto. Wat mij betreft tot over 4-5 jaren. Een tevreden klant.
Met vriendelijke groet,
Jeroen

Service op locatie

Als extra service bieden wij de mogelijkheid uw auto op locatie te tunen. Ideaal voor autobedrijven , drukke ondernemers of klanten die lastig een dag vrij kunnen nemen. Mobile Chiptuning serviceauto’s zijn uitgerust met alle benodigdheden als gereedschap, diagnose apparatuur en tuning apparatuur.

 

Lees meer

Dealer worden ?

Mobile Chiptuning Nederland heeft een groot netwerk van garage bedrijven (automotive/agri) door de Benelux. Al meer dan 80 garages hebben de mogelijkheid zelf onze software te programmeren. Heeft u ook interesse om  Mobile Chiptuning dealer te worden ? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Tel. 0548-626011

Lees meer
Whatsapp