Toyota Avensis 2.0 D4d 126 pk

Door Frank .S op 8 februari 2017

Hallo Dennis,

 

Ik zou je nog laten weten hoe het gegaan is op vakantie na de tuning van mijn auto.

Ik kan je vertellen dat het geweldig is gegegaan. In december ben ik de bergen ingereden toen was de auto nog niet getuned en dit keer wel en het was een wereld van verschil. In december liep de snelheid (op cruise contol) de berg op nog terug hiervan was nu absoluut geen sprake meer. Ook het verbruik van de auto is danig afgenomen zeker met 10%.

 

Het lijkt er ook op dat de auto zijn werk met veel meer “plezier”doet. Ik zou het willen omschrijven als meer souplesse.

Top werk dus. Hiervoor mijn dank.
Met vriendelijke groeten,


Frank .S

  • Toyota Avensis 2.0 D4d 125 pk

Service op locatie

Als extra service bieden wij de mogelijkheid uw auto op locatie te tunen. Ideaal voor autobedrijven , drukke ondernemers of klanten die lastig een dag vrij kunnen nemen. Mobile Chiptuning serviceauto’s zijn uitgerust met alle benodigdheden als gereedschap, diagnose apparatuur en tuning apparatuur.

 

Lees meer

Dealer worden ?

Mobile Chiptuning Nederland heeft een groot netwerk van garage bedrijven (automotive/agri) door de Benelux. Meer dan 30 dealers hebben de mogelijkheid zelf de software te programmeren. Heeft u ook interesse om  Mobile Chiptuning dealer te worden ? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Tel. 0548-626011

Lees meer
Whatsapp