Toyota Landcruiser 3.0 D4-D 190 pk

Door Imke op 3 maart 2017

Hoi Chippers,
Ongeveer 3 maanden geleden hebben jullie mijn Toyota Landcruiser 3.0 D4-D 190 pk getuned. Gelijk al bij de proefrit merkte ik dat de auto anders reageerde op het gaspedaal. Voorheen was hij naar mijn mening lui. Het duurde best even voordat hij begon met het opbouwen van het vermogen. Dit gaat nu een stuk directer en met overschakelen pakt hij mooier op door het veranderde koppelverloop. Nu 3 maanden verder merk ik dat de motor rustiger loopt en zuiniger is geworden. Dit varieert tussen de 5 en 10 % afhankelijk van mijn rijstijl. Samengevat ben ik zeer tevreden over de resultaten. Als ik weer een nieuwe auto koop die te zich leent voor chiptuning dan bel ik jullie zeker weer.
M.vr.gr. Imke de eigenaar van de Toyota Landcruiser 3.0 D4-D 190 pk

  • Chiptuning Toyota Landcruiser

Service op locatie

Als extra service bieden wij de mogelijkheid uw auto op locatie te tunen. Ideaal voor autobedrijven , drukke ondernemers of klanten die lastig een dag vrij kunnen nemen. Mobile Chiptuning serviceauto’s zijn uitgerust met alle benodigdheden als gereedschap, diagnose apparatuur en tuning apparatuur.

 

Lees meer

Dealer worden ?

Mobile Chiptuning Nederland heeft een groot netwerk van garage bedrijven (automotive/agri) door de Benelux. Al meer dan 80 garages hebben de mogelijkheid zelf onze software te programmeren. Heeft u ook interesse om  Mobile Chiptuning dealer te worden ? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Tel. 0548-626011

Lees meer
Whatsapp