Toyota Yaris 1.0 van 2014

Door Johan op 21 juni 2018

Beste mensen, Na lang overwegen om chiptuning uit te laten voeren. De dealer vond het niet een goed idee. De 3 jaar garantie was voorbij ( 105000 km gelopen) dus toch de stap genomen en afspraak gemaakt. Edwin is 2,5 bezig geweest, daarna een proefrit gemaakt. Wat een verschil. De motor loopt soepeler is stiller en sterker vooral bij laag toerental. De motor pakt veel soepeler op en je kunt schakel lui rijden. Het verbruik is gelijk of wat zuiniger. Eigenlijk lijkt het of ik een nieuwe sterkere motor in de auto heb. Hij hang aan het gaspedaal. Ik heb nu ruim 10000 km probleemloos gereden en ook de dealer een rondje laten rijden. Hij was onder de indruk.

Service op locatie

Als extra service bieden wij de mogelijkheid uw auto op locatie te tunen. Ideaal voor autobedrijven , drukke ondernemers of klanten die lastig een dag vrij kunnen nemen. Mobile Chiptuning serviceauto’s zijn uitgerust met alle benodigdheden als gereedschap, diagnose apparatuur en tuning apparatuur.

 

Lees meer

Dealer worden ?

Mobile Chiptuning Nederland heeft een groot netwerk van garage bedrijven (automotive/agri) door de Benelux. Al meer dan 80 garages hebben de mogelijkheid zelf onze software te programmeren. Heeft u ook interesse om  Mobile Chiptuning dealer te worden ? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Tel. 0548-626011

Lees meer