Volkswagen – Polo R-line 90 pk 1.2 TSI

Door Dick Boom op 29 november 2016

Zoals afgesproken bijgaand even een verslag van het resultaat van de tuning van onze Polo R-line op 20 januari j.l.

Toen zaten de winterbandjes er onder en had foto�s maken niet zoveel zin. Inmiddels zijn de originele velgen en banden weer gemonteerd en stuur ik je apart wat foto�s. Vanwege het formaat in verschillende mailtjes.

Onze nieuwe Polo R-line met 90 pk 1.2 TSI motor was op zich al een redelijk vlotte auto. Maar nadat jullie hem hebben getuned is de auto werkelijk onherkenbaar. Het vermogen moet nu ongeveer 132 pk zijn en het koppel is van 160 Nm naar 227 Nm gegaan. En dat merk je behoorlijk. Hij is enorm snel geworden bij het optrekken en tijdens een testje op de Duitse Autobahn merkten we dat hij ver over de 200 km/h als top heeft. Maar voor hetzelfde geld rij je er heel rustig mee door de stad en over 80 km wegen, je kunt al heel vroeg naar een hogere versnelling en ook dan rijdt de Polo fantastisch.

Kortom, het was al een heerlijke auto en dat is alleen maar beter geworden nadat jullie hem onderhanden hebben genomen.

Service op locatie

Als extra service bieden wij de mogelijkheid uw auto op locatie te tunen. Ideaal voor autobedrijven , drukke ondernemers of klanten die lastig een dag vrij kunnen nemen. Mobile Chiptuning serviceauto’s zijn uitgerust met alle benodigdheden als gereedschap, diagnose apparatuur en tuning apparatuur.

 

Lees meer

Dealer worden ?

Mobile Chiptuning Nederland heeft een groot netwerk van garage bedrijven (automotive/agri) door de Benelux. Meer dan 30 dealers hebben de mogelijkheid zelf de software te programmeren. Heeft u ook interesse om  Mobile Chiptuning dealer te worden ? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Tel. 0548-626011

Lees meer
Whatsapp