VW T6 2.0 TDI 150 pk DSG

Door Dhr. K. Wargerink op 30 juni 2017

Hallo Jerry, Bedankt voor het goede advies en de leerzame dag. Fijn dat jullie ook de DSG bak onder handen hebben genomen. Hij schakelt veel fijner en hij loopt niet meer zo laag in de toeren. Het is nu alsof ik in de D in de S wegrijdt. Dit voelt fijner dan hoe ze af fabriek staan afgesteld. Het vermogen is ook heerlijk, hij is lekker bij de les en loopt soepel naar de 130. Boven de 130 pk hij ook vlot door. Een totaal ander bus qua rijden!

  • Chiptuning VW T6 150 DSG

Service op locatie

Als extra service bieden wij de mogelijkheid uw auto op locatie te tunen. Ideaal voor autobedrijven , drukke ondernemers of klanten die lastig een dag vrij kunnen nemen. Mobile Chiptuning serviceauto’s zijn uitgerust met alle benodigdheden als gereedschap, diagnose apparatuur en tuning apparatuur.

 

Lees meer

Dealer worden ?

Mobile Chiptuning Nederland heeft een groot netwerk van garage bedrijven (automotive/agri) door de Benelux. Al meer dan 80 garages hebben de mogelijkheid zelf onze software te programmeren. Heeft u ook interesse om  Mobile Chiptuning dealer te worden ? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Tel. 0548-626011

Lees meer