Volvo – C30 T5

Door Dhr. W. Morssinkhof op 29 november 2016

REF. CHIPTUNING VOLVO C30 T5

Bedankt heren voor het tunen van de C30.

De auto is zo veel sneller geworden en ook nog eens een pak zuiniger. De 230 Pk die deze motor standaard heeft, is zeker opgekrikt, maar de winst in koppel doet me veel meer. De standaard 230 PK is toch behoorlijk toerentalafhankelijk, maar na de tuning is hij veel krachtiger over een veel groter bereik. Met een grote grijns op m’n gezicht na de eerste testrun kon ik maar twee dingen zeggen: “W�t een trap in je rug!” en “…hij blijft maar gaan!”

Ik denk dat dat genoeg zegt.

Dank voor de goede service!

Groet,

Willem

Service op locatie

Als extra service bieden wij de mogelijkheid uw auto op locatie te tunen. Ideaal voor autobedrijven , drukke ondernemers of klanten die lastig een dag vrij kunnen nemen. Mobile Chiptuning serviceauto’s zijn uitgerust met alle benodigdheden als gereedschap, diagnose apparatuur en tuning apparatuur.

 

Lees meer

Dealer worden ?

Mobile Chiptuning Nederland heeft een groot netwerk van garage bedrijven (automotive/agri) door de Benelux. Al meer dan 80 garages hebben de mogelijkheid zelf onze software te programmeren. Heeft u ook interesse om  Mobile Chiptuning dealer te worden ? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Tel. 0548-626011

Lees meer
Whatsapp