Volvo – V70 2.0 D 136pk

Door Dhr. B. Meinders op 29 november 2016

REF. CHIPTUNING VOLVO V70 2.0D 136 PK

Beste Dennis,

Toen mijn Volvo afgeleverd werd, was ik eigenlijk best teleurgesteld over de prestaties.
136 pk met dat gewicht houdt niet echt over. Na hierover gesproken te hebben met mijn dealer, kreeg ik het advies om bij jullie de auto te laten tunen. De verkoper beloofde dat de extra 39 pk en 75 Nm de auto een stuk soepeler en vlotter zou maken. En inderdaad de resultaten zijn verbluffend. Het is gewoon een feest om in de auto te rijden. Mijn collega’s krijgen volgende week dezelfde uitvoering en ik jullie zeker aanbevelen.

Met vriendelijke groet,

Bjorn Meinders

Service op locatie

Als extra service bieden wij de mogelijkheid uw auto op locatie te tunen. Ideaal voor autobedrijven , drukke ondernemers of klanten die lastig een dag vrij kunnen nemen. Mobile Chiptuning serviceauto’s zijn uitgerust met alle benodigdheden als gereedschap, diagnose apparatuur en tuning apparatuur.

 

Lees meer

Dealer worden ?

Mobile Chiptuning Nederland heeft een groot netwerk van garage bedrijven (automotive/agri) door de Benelux. Al meer dan 80 garages hebben de mogelijkheid zelf onze software te programmeren. Heeft u ook interesse om  Mobile Chiptuning dealer te worden ? Neem vrijblijvend contact op met onze klantenservice. Tel. 0548-626011

Lees meer